MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Кои сме ние?

Кои сме ние?

[vc_row][vc_column][dt_vc_list] Младежко ДПС е младежката организация на Движението за права и...


  • Младежко ДПС е младежката организация на Движението за права и свободи. Повече от 19 години Младежко ДПС е неделима част от партията, като не спира да предлага идеи и да създава политики насочени предимно, но не само, към младите хора в България.

  • Младежко ДПС е организация отворена за всички младежи до 35 годишна възраст, които приемат принципите и целите на партията.

  • Младежко ДПС е либерална организация, чиято политическа философия отхвърля всякакви форми на дискриминация на етнически, религиозен, езиков, полов, възрастов и сексуален признак, като защитава основните права и свободи на човека.

  • Младежко ДПС развива политики "за и със" младите хора, като се стреми да създава възможности за организирането и разгръщането на стопанската и обществената им инициативност.

  • Младежко ДПС привлича и подготвя новите партийни кадри, подбира бъдещи управленци и участва в изпълнението на предизборните кампании на партията.

  • Младежко ДПС развива и прилага политики за младите хора, като организира множество събития и дебати с младежи от други политически и граждански организации, за да предприема точни действия, съобразени със съвременните младежки проблеми.

  • Младежко ДПС е пълноправен член на международни организации като Международна либерална младеж (IFLRY), Европейската либерална младеж (LYMEC), Инициативата на младите либерали от Югоизточна Европа (ISEEL). Партньорството с международните и национални младежки организации позволява по-широк поглед при поставянето на младежките проблеми и налагането на дебат извън рамките на страната.