MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Пореден успех за Младежко ДПС – зам.-председателят Танзер Юсеинов бе избран за член на бюрото на LYMEC

Пореден успех за Младежко ДПС – зам.-председателят Танзер Юсеинов бе избран за член на бюрото на LYMEC

С огромна подкрепа зам.-председателят на Младежко ДПС Танзер Юсеинов бе избран за член на бюрото на...

Публикувано преди 2 години

С огромна подкрепа зам.-председателят на Младежко ДПС Танзер Юсеинов бе избран за член на бюрото на Европейската либерална младеж (LYMEC). Поредният успех и признание за работата на Младежко ДПС на местно, национално и международно ниво дойде по време на пролетния конгрес на организацията, който се проведе в периода 20-22 май 2022 г. в гр. Прага, Чехия. 7 кандидати се впуснаха в оспорвана надпревара за доверието на делегатите, като кандидатът на Младежко ДПС получи 88% от гласовете. За председател на организацията бе избран Дан-Ариа Сукури от Швеция.


Организациите членки дадоха изключително висока оценка за работата на досегашния председател на Европейската либерална младеж (LYMEC) Антоанета Асенова, която пое ръководството на организацията в началото на пандемията от COVID-19 и успя да направи множество промени, за да може да продължава работата на организацията и гласът на младите хора да бъде чут.


В делегацията участваха още Танер Кабилов - член ЦОС на Младежко ДПС, Есра Ведат, Констанца Гюрова, Ави Тахчиева и Симеон Чаушев - членове на Младежко ДПС.