MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
Честит рожден ден, г-н Доган!

Честит рожден ден, г-н Доган!

29 март винаги е и винаги ще бъде специална дата за нас младежите на ДПС! На тази дата се е родил в...

Публикувано преди 1 година

29 март винаги е и винаги ще бъде специална дата за нас младежите на ДПС! На тази дата се е родил визионер, чийто поглед дешифрира самата матрица на времето – минало, бъдеще и настояще. Ние младежите черпим от знанието му, възхищаваме се на смелостта и дързостта, с които нашият Лидер предвижда предизвикателствата и възможностите, пред които се изправят България, Европа и светът.


Честит рожден ден, г-н почетен председател!


Непрекъснато ставаме свидетели на поредните сбъднати политически прогнози, но не се изненадваме, защото си даваме сметка, че лидер като Вас се ражда веднъж на 100 години. Събитията, които наблюдаваме днес, промяната на локалните и световни политически полюси и деликатните баланси в контекста на темпоритъма на времето показват, че има нужда от Вашия импулс на езотериката.


Пожелаваме Ви още дълги години да озарявате Пътя ни със светлината на Вашето знание! Ние децата на ДПС сме неимоверно горди, че съдбата е отредила да се родите в нашата Родина, да бъдете нашият Лидер! Нека Всевишният Ви дари със здраве и дълголетие!