MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
90 секунди със Санер Узунали

90 секунди със Санер Узунали

90 секунди със Санер Узунали

Публикувано преди 11 месеца

1. Кой е Санер Узунали?

Роден съм в гр. Цар Калоян област Разград, на 27 години съм. Завърших ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, специалност Графичен дизайн и визуални комуникации – Бакалавър и Публична Администрация – Бакалавър. По професия съм Графичен дизайнер. Член съм на младежката организация от 2014г. , а 2015г. станах член на най – силното Академично дружество, а именно академично дружество Велико Търново и от 14.01.2020г съм негов председател.

2. Как попадна в Младежко ДПС?

Запознанството ми с партията се датира от детството, а попадането ми в академичните среди във Велико Търново беше, колкото случайно, толкова и съзнателно. Бях на подготвителни курсове по рисуване и преминавах от период, в  който нямам познати, приятели и бях съвсем нов в града и точно в този момент се запознах със Академично дружество Велико Търново.

3. Какво ти дава и какво ти отнема Младежко ДПС?

Като цяло Младежко ДПС предоставя платформа, чрез която младежите могат да участват активно в политическия процес и да се ангажират с въпросите, които са им важни. Членството в Младежко ДПС предоставя възможности за обучение, семинари и участие в събития, които могат да подобрят знанията и уменията на младите хора и да трупат опити, които ще им бъдат полезни в бъдеще. Младежко ДПС предоставя възможности за запознанства и създаване на социални контакти с други младежи, които имат общи интереси и виждания. На въпроса какво отнема- много от хората биха казали свободно време и енергия, но аз не съм съгласен със това, защото със свободно време разполага всеки един човек, само е необходимо дисциплина и правилна организация.

4. Каква е разликата между младежите на ДПС и останалите?

Според мен не е удачно да се говори за разлики между младите хора! Всички млади хора искат само едно и това е доброто бъдеще на нашата мила родина България. Единствената разлика може би е партийната дисциплина, която ни помага да не се отказваме и да се борим до последно за по-доброто бъдеще.

5. Какви качества са необходими на един младеж, за да бъде успешен академичен председател на Младежко ДПС?

Не знам колко е правилно да коментирам такъв въпрос, но мога да кажа единствено, че за да сме успешни в академичните среди трябва да имаме ясни цели, трябва да знаем какво искаме и за какво се борим. Отношението ни към хората и дозираната социална среда са от голямо значение. Активността и дейността, приятелското отношение, желанието да помагаш, това са доста важни елементи, които ние като млади хора трябва да притежаваме.

6. Ако имаш възможност да вечеряш с някой съвременен и/или исторически световен лидер, кой би бил той и какво би го попитал / какво би му казал?

Като се спомене за Лидер, лично аз се сещам само и единствено за Почетния ни председател д-р Ахмед Доган и великият лидер Мустафа Кемал Ататюрк. Ако имах възможност бих искал да чуя и да слушам историята от самия Ататюрк и може би единственото, което бих го попитал е: “Как е успял по време на освободителната война да обедини всички етнически групи под една кауза и да се борят до смърт за независимостта на Турция”.

7. Кой е любимият ти девиз?

Любимият ми девиз, те са няколко но може би сега ще отговоря - Животът е театър и всички ние сме артисти – каква роля ще играеш зависи от теб!