MDPS

Търсене в сайта

Актуално Младежка академия Политика за поверителност Контакти
90 секунди с Танер Исмаил

90 секунди с Танер Исмаил

Кой е Танер Исмаил?  Казвам се Танер Айдън Исмаил и съм роден в гр.Шумен. Завърших средното си обра...

Публикувано преди 2 години

Кой е Танер Исмаил? 


Казвам се Танер Айдън Исмаил и съм роден в гр.Шумен. Завърших средното си образование в ПГОХХТ „Проф.Асен Златаров“ със специалност „Технология на хляба и хлебните изделия“. Завърших и Колежа по туризъм със специалност „Предприемачество и мениджмънт“ и в момента следвам инженерна логистика в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. От 2016 година членувам в Младежко ДПС. 


Какво ти дава и какво ти отнема Младежко ДПС?


Младежко ДПС ми дава много приятели, контакти с хора от различни сфери и различни градове, което ме прави изключително щастлив. Младежко ДПС дава страхотна възможност и старт за младите, които искат да се развиват. 


Каква е ролята на младите в ДПС? 


Пред нас е поставена нелеката задача да бъдем все по-активни участници в цялостния обществено-политически живот на страната. ДПС е партията, която инвестира и дава шанс на младите за реализация на техните идеи, като едновременно с това им дава възможност да придобиват политически опит в младежките структури на партията.


Защо младите хора трябва да участват в политиката?


Ние младите трябва да сме отговорни и активни както в политическите,така и в гражданските процеси в нашата родина. Младото  поколение постоянно се оплаква, че все нещо не им харесва. Трябва да участваме в политиката за да можем да променим това, което не ни харесва и да имаме по-добро бъдеще. 


Каква е разликата между младежите на ДПС и останалите?


Младежко ДПС е най-голямата младежка организация в цяла Европа. Ние сме част от това голямо семейство и винаги сме с крачка пред останалите. За нас в ДПС на първо място е огромната отговорност. В ДПС сме научени да ценим гласуваното ни доверие, както от ръководството на партията, така и от симпатизантите и членовете.


За какво мечтаеш? 


Мечтая за по-добро бъдеще в нашата родина както за нас, така и за нашите деца.


В какво вярваш безусловно? 


Вярвам, че доброто винаги побеждава. 


 Кой е любимият ти девиз?


 „Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни“.